O čem to je…

VÁNOČNÍ VEČÍREK

Uspořádejte akci na míru svým zákazníkům, obchodním partnerům či zaměstnancům. Firemní události jsou mnohem víc než jen zábava. Firemní akce podporují pracovní i mezilidské vztahy, kreativitu, posilují morálku společnosti, vytváří další obchodní příležitosti, lepší a cílevědomější tým.

 

NABÍDKA PRO OBCHODNÍ CENTRA

Nabízíme kompletní i dílčí zajištění akcí pro obchodní centra. Fashion show butiků, prezentaci služeb, tematickou párty, hudební vystoupení či koncert a mnoho dalšího.

 

AKCE NA MÍRU

Akce na míru je přesně to pravé, pokud si přejete kompletní zajištění a realizaci Vašich představ bez stresu a z pohodlí Vaší kanceláře nebo domova. Vy nám prozradíte účel akce, představu, finanční rozpočet a zbytek necháte na nás. Pokud si nejste jistí, předložíme Vám pár návrhů a společně najdeme to nejlepší.

 

FASHION SHOW

Samostatná fashion show – nejlepší způsob, jak ukázat modely které prodáváte. Můžete mít přehlídku uzavřenou pouze pro své zákazníky, nebo otevřenou veřejnosti. K přehlídce zajistíme vše potřebné včetně marketingové podpory ať oslovíte co největší množství potenciálních zákazníků.

Fashion show jako součást programu – plánujete společenskou událost a rádi by jste do programi zařadili něco speciálního?

 

LAST MINUTE PÁRTY

Nedostatek času, neočekávané události? Nečekejte a ozvěte se. Čas nedoženeme, ale do Vašeho „šibeničního“ termínu zajistíme nejlepší možnou akci pro Vás i Vaše pozvané hosty.

 

OPENING PÁRTY

Otevíráte nový obchodní prostor? Učiňte z otevření veřejnou událost a dejte o sobě vědět. Zajistíme vše potřebné, včetně oslovení a pozvání VIP hostů.

 

PROMO AKCE

Představte svůj produkt, nebo službu veřejnosti. Zajistíme vše potřebné pro Vaši prezentaci.

 

Kontakt